OpvoedParty’s in november

In november zijn er weer twee OpvoedParty’s gepland.

dinsdag 10 november: voor ouders van kinderen in de brugklas *

woensdag 18 november: voor ouders van pubers met het thema: communicatie met je puber **

* Je kind voor het eerst naar de middelbare school, een hele verandering voor hem of haar zelf. Maar ook voor jou als ouder: je hebt ineens minder zicht op met wie je kind omgaat, wie de docenten zijn, wat er geleerd dient te worden. Als de school ver weg is, gaat je kind fietsen, met de bus? Hoe gaat dat, is dat vertrouwd? Vind je het leuk om hier eens met andere ouders (van brugpiepers) over te discussiëren, te horen hoe zij dingen aanpakken, welke afspraken zij maken met hun kinderen? Of heb je nog andere vragen waar je mee rondloopt? Dat kan allemaal in de OpvoedParty van 10 november.

** Het lijkt wel of alle vragen die je stelt verkeerd vallen. Jij: “hoe was het op school”? Hij: “hm, net als altijd”. Jij: “heb je nog huiswerk” Hij: “ach zeur niet zo”. En hij is weer verdiept in zijn smartphone. Als je geluk hebt heeft hij het geluid van de Whatsapp uit gezet, anders hoor je de hele tijd die plopjes of piepjes van alle (groeps)apps.
Zij, net thuis uit school: “ik ga even naar Wendy hoor” Jij: “nu?, je hebt haar net de hele dag op school gezien. Je zou je kamer nog opruimen….” Zij: “ja doei, doe ik later wel” en weg is ze. Communiceren met je puber is niet altijd makkelijk. Het lijkt alsof ze alleen maar hun eigen ding willen doen en niet zitten te wachten op jou. Wil je hier eens met andere ouders over van gedachten wisselen? Tips van elkaar horen, ervaringen delen. Ervaren dat je niet de enige bent die opvoeden soms lastig vindt? Geef je op voor de OpvoedParty van 18 november.

Je kunt je alleen, met je partner, met een vriendin, buurvrouw etc opgeven via de rode knop hieronder of door me te bellen. Maximaal 8 deelnemers. De party gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Beide avonden duren van 19.30 – 21.30 uur

Boslaan 4, Roden.

Vraag of interesse?

Heeft u een vraag of interesse?

06-13 994 113