Over Watoto

Watoto is een zelfstandige praktijk voor kinder- en opvoedcoaching, gevestigd in Roden, gemeente Noordenveld. De praktijkruimte is in mijn woonhuis. De naam Watoto heb ik gekozen omdat het ‘kinderen’ betekent in het Swahili.

Mijn naam is Margreet Werumeus Buning (1954). Voordat ik met mijn praktijk begon heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met en begeleiden van kinderen, ouders en professionals in o.a. kinderopvang,  peuterspeelzaal en kinderpsychiatrische kliniek.

Ik ben in het bezit van een HBO-diploma. Daarnaast heb ik de opleiding tot kindercoach gevolgd bij BGL & Partners en bijscholing voor opvoedcoaching bij Centrum Tea Adema. Door specifieke nascholing en masterclasses ben ik gespecialiseerd in echtscheidingssituaties. Tevens ben ik gecertificeerd trainer ‘Ik leer anders’. Ook voor het begeleiden van OpvoedParty’s kunt u bij mij terecht.

Door het volgen van bij- en nascholing en intervisie borg ik de kwaliteit van mijn begeleiding. Conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) vindt u hier mijn privacy-statement.

Ik ben getrouwd en heb vier (inmiddels volwassen) kinderen.

Mijn motivatie: ik ben altijd zeer betrokken geweest bij het welzijn van kinderen. Ik heb ervaren dat  kinderen veel mogelijkheden in zichzelf hebben en dat ze met een steuntje in de rug kleine en grote stappen kunnen maken om ‘lekkerder in hun vel te zitten’. Ouders spelen hierin een belangrijke rol. Ik coach ouders en kinderen deze stappen te gaan maken.

Vraag of interesse?

Heeft u een vraag of interesse?

06-13 994 113