week van de opvoeding

Bijeenkomsten over opvoeding
Ieder jaar organiseer ik samen met Karin Polak van Visje in het Water, Nettie Kramer van Scholare en Anita Naus van De Rolwissel een avond tijdens De Week van de Opvoeding in Roden (gemeente Noordenveld).
We willen alle opvoeders van kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar, deskundig informeren, inspireren en prikkelen tot nadenken over opvoeden.
Afgelopen jaar was het thema van de Week van de Opvoeding: Opvoeden buiten de lijntjes. Wij hebben drie korte presentaties gepresenteerd, elk met een eigen thema:
1.Baby- en puberbrein (Nettie Kramer); hoe is de ontwikkeling van ons brein en waardoor veranderen pubers zo? Praktische informatie en tips.
2.Opvoeden en begrenzen Margreet Werumeus Buning); binnen en buiten de lijntjes
3. Ouders op 1 lijn? (Anita Naus) Welke opvoedstijl hanteer je en wat als die verschilt met je partner of als je gescheiden bent?
Voorgaande jaren hebben we presentaties verzorgd over Hechting (Anita Naus) en Communicatie (Karin Polak, Margreet Werumeus Buning en Anita Naus).
Als u op zoek bent naar een avond over opvoeding door deskundige en ervaren opvoedkundigen, kunt u contact met mij opnemen.
Wij kunnen een avond op maat voor u presenteren en verzorgen.

Of volg ons op Facebook

Vraag of interesse?

Heeft u een vraag of interesse?

06-13 994 113